Multiple Choice Questions on From the above passage we understand that Mr Rohan was ........ for HARCO Bank Exam Preparation

Reading comprehension (P)

English Language (HARCO)

Title

45:30

Video Progress

8 of 24 completed

Notes Progress

5 of 15 completed

MCQs Progress

38 of 100 completed

Subjective Progress

8 of 20 completed

Continue to Next Topic

Indian Economy - Understanding the basics of Indian economic system

Next Topic

    Mr. Rohan had never thought much about the origin of wealth or inequalities in life. It was his firm belief that if this world was not good, the next would be good and this faith sustained him. He was not like some others whom he knew, who would sell their souls to the devil.He always thought of God before doing anything. He lived the life of an honest man. He had not married, but did not desire another man’s wife. He believed that women weakened men as was described in the stories of Samson and Delilah .


    From the above passage we understand that Mr. Rohan was

    not highly educated

    Incorrect Answer

    a man of simple faith

    Correct Answer

    a deeply pessimistic man

    Incorrect Answer

    a scholar of scriptures

    Incorrect Answer
    Explanation:

    Among the give options, b is the most suitable one. We can easily eliminate the rest three options.


    ProfileResources

    Download Abhipedia Android App

    Access to prime resources

    Downlod from playstore
    download android app download android app for free